Huize Relzicht.

Door vcore791 op vrijdag 4 september 2009 14:11 - Reacties (14)
Categorie: #Ham !, Views: 5.175

Voordat je verder leest moet ik je erop attenderen dat onderstaande post met opzet in de categorie #Ham ! is gezet. Mocht je iets tegen #Ham ! (in al dan niet luxieuze verpakking) hebben dan wens ik je verder een fijne dag en veel leesplezier met iets zinnigers :)

De afgelopen tijd zit ik op momenten van intense verveling (op kantoor dus) een beetje door de Tweakblogs heen te spitten, bij tijd en wijle zitten er echt geweldige verhalen tussen. Stukjes proza waar menig schrijver een puntje aan zou kunnen zuigen, daarvoor hulde. Goed, soms komt er allicht ook wat "onzin" voorbij en daarnaast ook gewoon stukjes die, ondanks dat ze dan misschien geen lust voor het literaire oog zijn, de moeite waard zijn om te volgen. Een aantal van die stukjes gaan over medenerds die druk bezig zijn met het kopen van een lap grond, een huis of het verbouwen ervan.
Dit is niet zo'n stukje...


Te Koop: Huize Relzicht.

Altijd al eens rellen willen zien in de binnenstad van Enschede? Dan is dit je kans!
Hooligans die elkaar met wat geluk trakteren op een verzameling klassieke spelen, van het welbekende klinkerslingeren en busjestippen tot het aloude agententikkertje en traangashappen. Zelden was een betere locatie beschikbaar om live te genieten van deze op stapel staande ongefundeerde massahysterie!
De snelle beslisser geniet aankomend weekend nog van een riante skybox op veilige hoogte in hartje centrum, kijkers worden voorzien van drank naar keuze en bijpassende versnaperingen, ook Klopcorn is volop aanwezig!
(de noodverordening is van vrijdagavond 18:00 tot uiterlijk zondagmiddag 16:00)

Kortom; Sinds kort staat mijn appartement te koop, de planning is om na verkoop op zoek te gaan naar een nieuw plekje om samen te gaan wonen. De website van de makelaar vond ik wat onpersoonlijk dus heb ik besloten om zelf maar eens iets in elkaar te prutsen, dit leek me een leuke plek om dat te delen.

Mocht je op zoek zijn naar iets in de buurt (de aangekondigde rellen zijn een hoge uitzondering, sorry voor de liefhebbers) neem dan eens een kijkje.
Huis Zoekt Baas

Reacties


Door Tweakers user bobwarley, vrijdag 4 september 2009 16:16

Leuk verhaal en succes met de verkoop. Want de vraagprijs is nog al aan dehoge kant, voor dat geld koop je een prima eengezinswoning in Enschede.

Door Tweakers user vcore791, vrijdag 4 september 2009 16:23

Dank :)
Eerlijk gezegd vond de makelaar dat hij nog hoger moest, (hij stond voor 132.500 bij de makelaar) Ik heb zelf vorige week besloten de vraagprijs te verlagen omdat ik die mening met je deelde. Uiteindelijk blijft het een vraagprijs, maar eens zien wat ervan komt.

Door Tweakers user bobwarley, vrijdag 4 september 2009 16:31

Ja, succes in deze (economische) tijden! Blijf je wel in Enschede?

Door Tweakers user vcore791, vrijdag 4 september 2009 16:41

Waarschijnlijk wel, ik werk zelf in Apeldoorn, mijn vriendin in Enschede. Apeldoorn is niet echt betaalbaar in wat we zoeken en.."ergens in het midden" trekt ons tot dusver niet. Al met al is Enschede voor ons een prima plaats als je liever werkt om te leven dan leeft om te werken.

Kuch.. dat en anders moet ik mijn gadget-quota echt drastisch gaan bijstellen O-)

Door Tweakers user Swelson, vrijdag 4 september 2009 17:36

Mooi gedaan met die website

Door Tweakers user roeleboel, vrijdag 4 september 2009 18:55

Hoge vraagprijs? ik weet niet hoe de prijzen in Enschede liggen, maar hier in Heverlee (BelgiŽ, deelgemeente van Leuven) betaal je minimaal 180.000 euro voor een appartement van die grootte-orde. Voor een eensgezinswoning betaal je hier om en bij de 250.000 minimum, tenzij je bereid bent grondige renovaties te doen.

Door Tweakers user Tead, vrijdag 4 september 2009 19:32

Kom eens hier kijken in Amsterdam. Daar heb je voor 130.000 een mooie garage/parkeer plek in het centrum :)

edit: http://www.funda.nl/koop/...630-prinsengracht-311-86/

[Reactie gewijzigd op vrijdag 4 september 2009 19:33]


Door Tweakers user woekele, vrijdag 4 september 2009 19:48

Als je bij de verkoop van je huis maar niet net zo onbetrouwbaar bent als bij normale V&A-advertenties: http://tweakers.net/aanbod/userstats/28796 8)7

Door Tweakers user vcore791, vrijdag 4 september 2009 20:24

Dank voor de complimenten Swelson :)

@woekele Na 4 jaar (comment is van 2005) ben ik genezen hoor! ;)
Ik kwam destijds niet opdagen ivm wat problemen in de persoonlijke sfeer, iets wat ik niet wilde/kon delen met Source, 't voelde zo wel Kl*te genoeg eigenlijk. Toen ik eindelijk zover was dat ik wel weer metr source af kon spreken voelde ik me erg erg lullig en had niet meer de moed om te bellen, anyways, ik heb onderhand leren leven met die -2

[Reactie gewijzigd op vrijdag 4 september 2009 20:26]


Door Tweakers user vcore791, vrijdag 4 september 2009 20:30

@ roeleboel en Tead;

De prijzen hier in Enschede liggen over het algemeen wat lager, het stadscentrum is wat duurder, dat dan weer wel. De laatste paar jaar zie je dat nieuwbouwprijzen een beetje op het westerse niveau komen te liggen. (een appartement in het Mooienhof zit ergens tussen de 3 en 5+ ton) Voor 130.000 euro Kun je hier nog steeds een eengezinswoning krijgen, ok.. dan heb je meestal wel een beperkt eisenpakket en geen last van linkerhanden, maar het kan zeker.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 4 september 2009 21:28]


Door Tweakers user Voxyn, vrijdag 4 september 2009 23:30

Enschede :X Woon er al een paar jaar en zo gauw als ik mijn opleiding heb afgerond wil ik er weg :X

Door Tweakers user thegve, zaterdag 5 september 2009 00:08

Hmm.. Duur? Dan is Enschede wel vrij voordelig. Ik ben Zwollenaar maar voor dat geld heb ik vorig jaar nog naar een opknap woninkje zonder riolering (beerput) en verder aan een algehele make-over woning gekeken.
Ik zit zelf in een flat die ruwweg wel wat lijkt op die van jou, ook 80m2, aan rand van centrum, in goede staat en in redelijke wijk (ook 80m2) zat op 140 (wel net voor de crisis hype).

Door Tweakers user Faust, zaterdag 5 september 2009 13:10

je kan in je advertentie zetten:
soms gratis vuurwerkspektakel in de zomer :+ Als je toch sarcastisch wilt doen :)

Door Tweakers user vcore791, zaterdag 5 september 2009 13:35

:+ Ben bang ze het overgebleven vuurwerkdepot na dat spektakel hebben verplaatst naar een wat politiek-correcter locatie.
Mijn vorige huis was er trouwens wel geschikt voor, na 13 mei had ik die rustig kunnen aanprijzen met; Te koop: minimalistische cabriowoning met coax aansluiting in de voortuin (en televisie trouwens, de kabel zat best goed vast en vertrok samen met de voorgevel).. Helaas, kans gemist ;)

@Voxyn, al een plaats in gedachten?
Zelf maakt het me weinig uit, als zeg Utrecht of Amsterdam praktisch voor me zou zijn zou ik dat ook doen.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 5 september 2009 14:40]


Reageren is niet meer mogelijk