Huize Relzicht.

Door vcore791 op vrijdag 4 september 2009 14:11 - Reacties (14)
Categorie: #Ham !, Views: 5.309

Voordat je verder leest moet ik je erop attenderen dat onderstaande post met opzet in de categorie #Ham ! is gezet. Mocht je iets tegen #Ham ! (in al dan niet luxieuze verpakking) hebben dan wens ik je verder een fijne dag en veel leesplezier met iets zinnigers :)

De afgelopen tijd zit ik op momenten van intense verveling (op kantoor dus) een beetje door de Tweakblogs heen te spitten, bij tijd en wijle zitten er echt geweldige verhalen tussen. Stukjes proza waar menig schrijver een puntje aan zou kunnen zuigen, daarvoor hulde. Goed, soms komt er allicht ook wat "onzin" voorbij en daarnaast ook gewoon stukjes die, ondanks dat ze dan misschien geen lust voor het literaire oog zijn, de moeite waard zijn om te volgen. Een aantal van die stukjes gaan over medenerds die druk bezig zijn met het kopen van een lap grond, een huis of het verbouwen ervan.
Dit is niet zo'n stukje...


Te Koop: Huize Relzicht.

Altijd al eens rellen willen zien in de binnenstad van Enschede? Dan is dit je kans!
Hooligans die elkaar met wat geluk trakteren op een verzameling klassieke spelen, van het welbekende klinkerslingeren en busjestippen tot het aloude agententikkertje en traangashappen. Zelden was een betere locatie beschikbaar om live te genieten van deze op stapel staande ongefundeerde massahysterie!
De snelle beslisser geniet aankomend weekend nog van een riante skybox op veilige hoogte in hartje centrum, kijkers worden voorzien van drank naar keuze en bijpassende versnaperingen, ook Klopcorn is volop aanwezig!
(de noodverordening is van vrijdagavond 18:00 tot uiterlijk zondagmiddag 16:00)

Kortom; Sinds kort staat mijn appartement te koop, de planning is om na verkoop op zoek te gaan naar een nieuw plekje om samen te gaan wonen. De website van de makelaar vond ik wat onpersoonlijk dus heb ik besloten om zelf maar eens iets in elkaar te prutsen, dit leek me een leuke plek om dat te delen.

Mocht je op zoek zijn naar iets in de buurt (de aangekondigde rellen zijn een hoge uitzondering, sorry voor de liefhebbers) neem dan eens een kijkje.
Huis Zoekt Baas